Nanda Wallroth
Massage voor mensen die bewust kiezen voor een gezond en energiek leven.

Ervaringen van anderen

  

 

Ervaringen

Syreeta Sama-An
25-05-21 17:28:39
Wat heb ik intens genoten van de massage van Nanda. Het was heel erg sereen. Na de behandeling voelde ik mij zo ontspannen dat het voor herhaling vatbaar is. Blij met Nanda!
Antony Hibbert
23-05-21 13:22:00
Had my first massage with Nanda yesterday, and today I'm still feeling the benefits and am singing. I was immediately put at ease at the start of the session. Nanda adapted intuitively to what I needed and I could relax completely. Best massage I have had.
Elianne Van der Coelen
01-05-21 14:44:36
Vandaag samen met mijn dochter een heerlijke massage van Nanda mogen ontvangen.
Ze weet intuïtief de probleemgebieden te vinden en deze worden liefdevol en aandachtig behandeld.
De sfeer is rustgevend, vriendelijk en ontspannen.
Dank Nanda
Agung
28-06-20 01:00:04
Bij binnenkomst was het gevoel gelijk goed. Wat een positieve, liefdevolle en energieke uitstraling heeft Nanda! Ik voelde in zowel het voor- en nagesprek dat Nanda persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. De ontspanning-sessie zelf vond ik een bijzondere ervaring, want ik had nog nooit eerder gemediteerd tijdens een massage. Het was heerlijk ontspannend en ik voelde een bepaalde soort energie komen vanuit Nanda’s handen. Ik heb het idee dat ik nog steeds die energie voel, terwijl de sessie inmiddels alweer 12 uur geleden was. Al met al, het is zeker voor herhaling vatbaar!
Maaike Maaike
13-12-19 12:35:06
Lieve Nanda,
Dank voor de hele fijne massage en zeker iedereen aan te raden.
X Maaike
Maaike Maaike
13-12-19 12:33:34
Afgelopen woensdag een heerlijke hotstone massage met meditatie mogen ontvangen. Ik ben een aantal keren weggevallen wat in mijn geval heel bijzonder is aangezien ik altijd alles onder controle wil hebben. Door de totale ontspanning kon ik alles ook echt loslaten.

Tip die ik nog wel heb is dat tijdens de meditatie, die vooraf was opgenomen, ik een telefoon hoorde zoomen tijdens de opname. Dat stoorde enigszins.
Vanessa Vanessa Mulder
22-11-19 14:39:56
Vandaag heb ik een meditatie in combinatie van een hotstone massage mogen ontvangen. Het was een zeer aangename en rusgevende massage. De meditatie en muziek was fijn om naar te luisteren dit gaf je voor je begint al een ontspannen gevoel. Dit is zeker iedereen aan te raden, ben goed ontspannen kom zeker nog een keer terug.
Natasja Martens-Berg
04-11-19 17:30:04
Lieve Nanda

Vandaag een Meditatie Massage mogen ontvangen en door jou gegeven.
Ik heb heerlijk genoten en goed kunnen ontspannen tijdens de Massage met rustgevende meditatie muziek op de achtergrond.
Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring.
Raad het iedereen aan.
Dank je wel
Tonen: 5  10

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn