Nanda Wallroth
Massage voor mensen die bewust kiezen voor een gezond en energiek leven.

Ervaringen van anderen


 

Ervaringen

Syreeta Sama-An
25-05-21 17:28:39
Wat heb ik intens genoten van de massage van Nanda. Het was heel erg sereen. Na de behandeling voelde ik mij zo ontspannen dat het voor herhaling vatbaar is. Blij met Nanda!
Antony Hibbert
23-05-21 13:22:00
Had my first massage with Nanda yesterday, and today I'm still feeling the benefits and am singing. I was immediately put at ease at the start of the session. Nanda adapted intuitively to what I needed and I could relax completely. Best massage I have had.
Elianne Van der Coelen
01-05-21 14:44:36
Vandaag samen met mijn dochter een heerlijke massage van Nanda mogen ontvangen.
Ze weet intuïtief de probleemgebieden te vinden en deze worden liefdevol en aandachtig behandeld.
De sfeer is rustgevend, vriendelijk en ontspannen.
Dank Nanda
Agung
28-06-20 01:00:04
Bij binnenkomst was het gevoel gelijk goed. Wat een positieve, liefdevolle en energieke uitstraling heeft Nanda! Ik voelde in zowel het voor- en nagesprek dat Nanda persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. De ontspanning-sessie zelf vond ik een bijzondere ervaring, want ik had nog nooit eerder gemediteerd tijdens een massage. Het was heerlijk ontspannend en ik voelde een bepaalde soort energie komen vanuit Nanda’s handen. Ik heb het idee dat ik nog steeds die energie voel, terwijl de sessie inmiddels alweer 12 uur geleden was. Al met al, het is zeker voor herhaling vatbaar!
Maaike Maaike
13-12-19 12:35:06
Lieve Nanda,
Dank voor de hele fijne massage en zeker iedereen aan te raden.
X Maaike
Tonen: 5  10

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn