Nanda Wallroth
"Het is je geboorterecht om gelukkig, succesvol en vervuld te zijn."

BLOG


Woensdag 23 September 2020


“De Opvoeding van mijn Kinderen Gaat NU Veel Makkelijker” 


Na mijn scheiding kwam ik alleen voor de opvoeding te staan en waren in eerste instantie mijn gedachten dat het zwaar kon gaan worden. Afgelopen jaren kreeg ik dat ook regelmatig te horen: “Wauw, hoe doe je dat? Het zal wel zwaar voor je zijn?!” Maar elke keer dat het werd gezegd, constateerde ik dat ik diegene geen gelijk kon geven. Het VOELDE namelijk niet zo. Ik heb het gevoel dat het opvoeden makkelijker gaat dan voorheen. En waarom? Ik denk er nu niet veel meer bij na!

Bovenstaande heb ik bereikt door naar mezelf te luisteren, naar mijn intuïtie en zelfs naar mijn voorouders. Dat zijn tools die ik heb geleerd tijdens de mentoring van Fred Beljaars. Door die tools dagelijks te gebruiken en beter voor mezelf te zorgen, word ik niet zo snel meer boos en heb ik meer geduld en aandacht voor mijn kinderen. Ook al ben ik druk met werk, ondernemen en het huishouden, toch kan ik mijn kinderen meer aandacht geven. 

Door de wekelijkse healingen en gesprekken met Fred, merkte ik dat ik steeds dichter bij mijzelf kwam. Dat betekende voor mij dat ik rustiger werd in mijn hoofd, lichaam en geest. En als je rustiger bent, straal je dat ook uit, wat weer effect heeft op je kinderen. Ook kun je beter prioriteiten stellen en focus houden. En focus is erg belangrijk, ook tijdens de opvoeding van je kinderen. Focus is de aandacht die je je kind geeft.

“Door eerst goed voor mezelf te zorgen, kan ik ook beter voor mijn kinderen zorgen.” De Healing Journey bij House of Xangô heeft me het volgende opgeleverd:

  • Mijn energielevel is verhoogd en blijft hoog door het zelf te onderhouden 
  • Prioriteiten stellen en focus houden gaan me beter af 
  • De opvoeding van mijn kinderen gaat makkelijk en doe ik met veel plezier 
  • Mijn intuïtie is versterkt 
  • Ik geniet meer van het hier en nu, in elke situatie


“Ik weet nu hoe energieën werken en hoe ik mijn energie beter kan managen en doseren. Dit heeft effect op de resultaten op vele vlakken in mijn leven.” 


Zou je dit ook willen bereiken? Een leven waarin je meer rust ervaart en meer geniet? Dan kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen met Fred Beljaars via www.houseofxango.nl.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn